You are here
Auteursrecht Landmachtfotografie Algemeen 

Auteursrecht Landmachtfotografie

© Auteursrecht www.landmachtfotografie.nL

Op alle pagina’s en foto’s, inclusief de foto’s op mijn Flickraccount rust auteursrecht. Dat wil zeggen dat je deze niet zonder mijn schriftelijke toestemming mag verspreiden anders dan doorlinken.
Wil je foto’s gebruiken van mijn site dan moet je even contact opnemen met mij via het contactformulier.
Afhankelijk van het doel met de foto’s kan er een overeenkomst gesloten worden tegen een tarief zoals deze gehanteerd wordt op Stichting foto Anoniem. Of in bepaalde gevallen zonder kosten*. Hierover neem ik per geval een beslissing over.

Plaats je foto’s zonder mijn schriftelijke toestemming dan ontvang je een factuur gebaseerd op de tarieven van Fotoanoniem. Hierdoor wordt de foto nog steeds niet je eigendom en heb je nog steeds geen publicatierecht!
Word ik genoodzaakt een rechtzaak te starten omdat je niet wil voldoen aan mijn verzoek dan zal ik alle gemaakte kosten tevens op je verhalen.
Tevens gaat er een verzoek naar je webhost de pagina/site offline te halen. (notice and takedown procedure)

Alle foto’s op deze site zijn van mijzelf tenzij anders vermeld. Ik gebruik enkel foto’s na uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming van de rechtmatige eigenaar. Ik verwacht hetzelfde van gebruikers die mijn foto’s willen gebruiken.

*  Defensie(personeel) kan zonder kosten gebruik maken van mijn foto’s. Neem wel even contact op en bij verspreiding mijn naam vermelden.  Foto’s voor artikelen in defensiemagazines kunnen zonder watermerk aangeleverd worden in gewenst formaat.


De door mij gebruikte watermerken zijn (vanaf 2010 tot heden):

© JohnDOE NLD
CV90 icoon met tekst Landmachtspotters.nl
© JohnDO Landmachtspotters.nl
© JohnDO Photography
Leopard 2 tank met daarin tekst Landmachtfotografie.nl
Leopard 2 tank met daarin mijn naam John vd Boogaart
Logo NL Leeuw Defensiefotografie John vd Boogaart (sinds oprichting Defensiefotografie Nederland)

Related posts

Leave a Comment